Logo


 

Hans de Bruijn betrokken als projectmedewerker

Geplaatst op 24-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Naar-Keuze is blij dat Hans de Bruijn bereid is om werkzaamheden voor Naar-Keuze te verrichten. In 2024 zal hij betrokken zijn bij een aantal informatiebijeenkomsten waar we dieper ingaan op de bestedingsvrijheid van het PGB. Hans stelt zichzelf hieronder voor.

20240210-bastian-hansFunctie: Projectmedewerker

Emailadres: snaH.[antispam].@naar-keuze.nl 

Waar woon ik? Rotterdam

Wie ben ik?
Terug van nooit echt weggeweest. Als Naar-Keuze contact opneemt of er interesse is om een aantal bijeenkomsten met leden en niet-leden te gaan verzorgen in 2024 vraagt dat maar heel weinig bedenktijd. Mijn naam is Hans de Bruijn (64) en alweer 28 jaar betrokken bij het Persoonsgebonden Budget. Voor mijn zoon Bastian, nu 32 jaar, tot op de dag van vandaag dé manier om die zorg en begeleiding te krijgen welke het best bij hem past. Dat was al zo in 1996, wie het eerst komt wie het eerst maalt, en Bastian was in de regio DSW de eerste met een aanvraag PGB. De rest is geschiedenis, zoals dat zo mooi heet. Al snel geef ik als bestuurslid van de VOGG mijn eerste voorlichtingsbijeenkomsten PGB en meld ik me aan als Kaderlid voor de toen nieuwe budgethouders VG belangenorganisatie Naar Keuze. Dat vrijwilligerswerk loopt een beetje uit de hand en ga ik in 2006 minder werken in het onderwijs en begin als zelfstandige in advies en service PGB.

In de komende bijeenkomsten vertel ik daar kort nog meer over en ga we vooral in gesprek over verschillende actuele onderwerpen als ‘PGB op Maat’, ‘Gewaarborgde Hulp’, ‘Rekenmodule’ en nog diverse andere thema’s. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten want PGB en met name de zo vanaf begin van het  PGB gekoesterde Bestedingsvrijheid staat onder druk. Daarnaast zal ik betrokken bij het project om netwerkcoaches op te leiden in het kader van het Goed Leven Plan.